Despre noi

Cred in existenta frumusetii inerente. Imi place sa o descopar dincolo de aparente si sa o etalez. Fotografia este modul in care fac acest lucru.

In acest domeniu urmaresc calitatea tehnica si artistica si cred ca fotografia este mult mai mult decat o redare a ceea ce vedem in viata de zi cu zi. Valoarea unei fotografii poate rezulta din capacitatea ei de a inspira, dincolo de timpuri si locuri.2

Imi place sa fotografiez evenimente si percep aceste ocazii ca pe un prilej de bucurie si creativitate. Consider ca imaginile obtinute trebuie sa faca o diferenta sau sa spuna o poveste. Al doilea domeniu fotografic principal practicat este fotografia arhitecturala (interioare – exterioare).

Lumina, textura, compozitia, energia sunt o parte dintre ingredientele necesare pentru a obtine imagini minunate indiferent de genul de fotografie.

Au trecut peste 18 ani de la primele fotografii realizate cu un aparat profesional (pe film). Studiul personal, Scoala de Arte – Fotografie-Arta Cinematografica, seminarii de fotografie la Universitatea Nationala de Arte (Bucuresti) au ajutat la definirea unei viziuni fotografice solide.

Suntem entuziasti si iubim ceea ce facem. Va multumim pentru incredere !

dl